Al 15 jaar helpen wij bedrijven hun online succes te vergroten
en iedere keer verbeteren wij onze werkwijze.

SEO – zoekmachine optimalisatie

Een SEO campagne kan een goede investering zijn die u gedurende een langere periode nieuwe klanten kan opleveren. Op voorwaarde dat u geen "black hat" trucs uithaalt die Google zal afstraffen.

Onze SEO specialisten zullen uw website analyseren en SEO strategieën uitwerken en implementeren op basis van uw huidige posities in de zoekmachines. Zo zorgen wij voor een blijvende stroom van geïnteresseerde bezoekers op uw website.

SEA – adverteren via zoekmachines

Er is veel kennis nodig om een succesvolle SEA campagne te voeren. Van onderzoek naar de meest geschikte zoektermen tot het uitvoeren van A/B-tests om de best scorende advertentietekst te vinden.

Onze online SEA specialisten zijn continue in de weer met het verder optimaliseren van uw campagne. En het toepassen van de nieuwste mogelijkheden bij zoekmachine adverteren.

Conversie optimalisatie

Wij helpen u bij het optimaliseren van uw landingspagina’s en het verbeteren van het aankoopproces dat uw bezoekers op uw website doorlopen. Zodat uw bezoekers ook echt klanten worden.

En gaat het bij u niet om verkopen maar om leadgeneratie dan helpen wij u met leadnurturing en data-verrijking van de bezoekers op uw site.

Dashboards

Afhankelijk van uw wensen en uw budget realiseren wij complete maatwerk dashboards of dashboards met Klipfolio of in Google Data Studio.

Rapportages

Als het mogelijk is verzorgen wij natuurlijk de rapportages direct uit Google Analytics. Vaak verzorgen wij de rapportages d.m.v. onze standaards in onze rapportage omgeving en indien gewenst verzorgen wij complete maatwerk rapportages.

Monitoring

Onze monitor omgeving wordt compleet op uw situatie en wensen ingericht. Waarna onze systemen uw online omgeving 24/7 monitoren en bij afwijking van door u gestelde normen direct melding doen.
Bekijk de uitgebreide informatie.

Web analytics

Wij regelen uw Google Analytics account(s) helemaal op maat voor u in. Hiebij maken wij gebuik van onze beproefde standaards en Google's eigen implementatie strategie.

Analyses

Aan iedere analyse ligt een concrete vraag van u ten grondslag. Hiermee wordt iedere analyse specifiek voor u uitgevoerd en is de aanpak voor iedere analyse uniek en volledig gebaseerd op onze gedegen kennis en uitgebreide ervaring.

Big data analyse

Wat voor Analyse geldt, geldt ook voor Big Data Analyses. Alleen bij Big Data analyses maken we gebruik van beproefde analyse technieken zoals Shopping Card-, Time Series-, Network-, Media Mix- en Predictive Analysis.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen ?

Onze werkwijze

Onderzoek & Analyse

De eerste stap in een project voor u is een gedegen onderzoek en analyse van de huidige situatie en gewenste resultaten.

Arrow Right

Aanpak & Voorwerk

Op basis van ons onderzoek wordt eerst een plan van aanpak opgesteld waarna we alle noodzakelijke voorwerk verrichten. Zodat alles is voorbereid voor de uiteindelijke uitvoering.

Arrow Right

Uitvoering

Bij de uitvoering van een project/campagne monitoren we de resultaten en voeren we de benodigde en gewenste wijzigingen door, dusdanig dat u er geen omkijken naar heeft.